Ballonvaart Breda

Ballonvaart Breda

Een ballonvaart boven Breda is een unieke manier om deze Brabantse stad te ervaren. Roza Ballonvaarten biedt u dé ultieme kijk over de stad van de Grote Markt, de Singels, het Valkenburgpark en nog zoveel meer. Een ballonvaart met Roza Ballonvaarten boven Breda is gegarandeerd een succesvaart dankzij ruim een kwart eeuw aan ervaring met het ballonvaren en de omgeving.

 

Ballonvaart Breda?

De jarenlange ervaring maakt het verschil bij Roza Ballonvaarten want die zorgt ervoor dat u een ontspannen avontuur beleeft. Wij kennen in de omgeving de juiste landingsplaatsen en opstijgplaatsen en we regelen vergunningen en toestemming met alle betrokkenen. Ons grondteam brengt niet alleen een mooie ballon in gereedheid. Dit team brengt ook vertrouwen en rust bij passagiers. Zo doet Roza Ballonvaarten er alles aan om passagiers te laten doen waarvoor ze gekomen zijn: genieten.

 

Passagiers zullen vervolgens een prachtige ballonvaart boven Breda beleven. Bovendien volgt afhankelijk van de wind een vlucht boven verschillende plaatsen in de omgeving als Prinsenbeek, Terheijden, Dorst, Etten-Leur, Chaam, Bavel, oosterhout, Made en/of Zevenbergen.

 

Bekijk gerust de website of neem contact op voor uitgebreidere informatie. Via de gegevens op onze contactpagina mag u natuurlijk ook direct een datum afspreken voor uw onvergetelijke ballonvaart.